Kagen bestod af vanillie bunde og et lag Dr. Oetker chokolade mousse. Den vil jeg dog ikke anbefale at bruge mellem bundene, den er ret blød, så det glider når det skal smøres op. Men den smager godt! :) Kagen blev smurt op med palmin/smør kakaocreme (PSC).
Kagen er overtrukket med fondant og har skåret bh og blonder af fondant og pyntet med sukker perler.
PSC Palmin-smørcreme
Til ca 2 x ø22cm kage.
125gr Smør ( evt lurpak)- Blødt
125gr palmin - Blødt
450gr flormelis
2-3 spsk mælk eller vand
Tilsæt evt 2-3 tsk smags aroma.
Smør og palmin røres rigtig godt sammen, lidt efter lidt sigtes flormelis i og væske tilsættes. Så skal det bare stå og piske lææænge, til den er luftig og creme.
TIP: Erstat 50gr af flormelis med kakao, så det bliver til kakao smørcreme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar